Menu

U14 piger rykker op i Danmarks bedste række

29. oktober 2018 kl. 09:16

Efter en overbevisende sejr i Liga 2 med 7 sejre ud af 8 mulige – samt en målscore på 29-2, skulle U14 pigerne fra MG & BK spille oprykningskamp mod de evige rivaler fra F16. 

Optakten til kampen var præget af store nerver – og det var tydeligt at mærke på pigerne, at de stod overfor deres vigtigste kamp nogensinde.

Nerverne blev aldrig rystet af – og kampen blev ikke et festfyrværkeri af hverken godt spil eller store chancer. Dog tilhørte de største chancer Middelfart.

Vi skulle helt frem til det sidste minut af kampen, før forløsningen endelig kom. Et kort hjørnespark og efterfølgende langskud bragte Middelfart på 1-0. Stillingen holdt hjem - og oprykningen var dermed en realitet.

Pigerne kunne lade sig hylde som fortjente vindere i en flot kulisse hvor venner, familier og holdkammerater havde taget turen til Næsby.

Oprykningen er kulminationen på 7 års arbejde med en meget dedikeret og talentfuld årgang. Dette til trods, er det en bemærkelsesværdig bedrift, at Middelfart er repræsenteret blandt den absolutte top i dansk pigefodbold. 

Der er 28 spillere på hele årgangen og vi mønstrer to 11-mands hold. Det er der ikke mange klubber i Danmark, som kan prale af. 

Stort tillykke med sejren og oprykningen til Liga 1. Det er meget velfortjent!

Træner-teamet på U14 piger

Luk