Vi søger pigetrænere til efterårssæsonen 2018

Da vi oplever stor tilgang af nye medlemmer til vores pigehold i U11 – U17, søger vi trænere til efterårssæsonen.

Mange af vores pigehold i ungdomsrækkerne spiller på ret højt niveau, hvilket stiller krav til dig som træner. Vi er interesseret i at høre fra dig, hvad enten du har trænerkurser eller nogle års erfaring som pigetræner. Vi kan tilbyde trænerkurser som en del af aftalen.

Har du mod på tjansen som træner eller assistenttræner,
- så kontakt sportschef Lars Lykke Sørensen, 2333 2386 eller ungdomsformand Per Løvstad, 4079 2418.

De kommende U10 drenge søger hjælpetræner

Vi skal have oprustet vores trænerteam for de kommende U10 drenge i MG & BK som starter op efter sommerferien. Der er 27 friske drenge, som elsker sporten. De har masser af talent og gå på mod, derfor har vi bruge for en frisk person, som ikke er bange for at gå forrest og tage ansvar.

Trænertemaet består i dag af Søren Laulund og Jonas Andersen. Trænerfilosofien er indspiret af FC Barcelona. Søren Laulund har mange års erfaring som træner og vil i samarbejde med den kommende træner sammensætte træningerne. Vi har brug for, at du kan komme med til vores stævner i weekenden. Der er ca. 5 stævner, som er placeret lørdage og søndage per halve sæson. Vi forventer ikke du kan begge dage, men du har det primære ansvar for kampene, da Søren og Jonas ikke kan komme med.

Selvom du måske ikke har diverse kurser og erfaring, så skal du ikke tøve med at ringe til os. Klubben arrangere kurser allerede i november måned i klubhuset og Søren har masser erfaring.

Hvis du gerne vil vide mere så kan du kontakte Søren Laulund på 23288023 eller holdleder Birgitte Wænnerstrøm på 61964016 eller birgitteeline@gmail.com

Vi mangler hjælpetrænere til vores børne- og ungdomshold

Vi søger unge piger og drenge, som er interesseret i en uddannelse indenfor børnefodbold.
Er du interesseret, så kontakt Lars Lykke Sørensen på 2333 2386.

Vi er altid interesseret i at høre fra dig, hvis du gerne vil være træner i vores klub.