Pigetrænere søges til flere af vores trænerteams
Efter flere års tro tjeneste, ønsker nogle af vores assistenttrænere/trænere at holde en pause fra trænergerningen nu, eller når forårssæsonen slutter i juni.
Og da flere, især yngre pigespillere, er kommet til, kræves der flere hænder omkring holdene, når der skal trænes og spilles kampe, eller gives en hånd med omkring det praktiske.
Vi håber, at du også hungrer efter fællesskabet og samværet med andre og kan tilbyde dig et spændende job som træner, assistenttræner eller holdleder i vores pigeafdeling, hvor du i samarbejde med trænerteamet varetager træning og kampe.

Derfor søger vi 4-5 nye assistenttrænere/trænere til følgende årgange:
U9 søger en træner/assistenttræner med tiltrædelse efter sommerferien.
U10/11 søger træner/assistenttræner snarest.
U15 søger assistenttræner med tiltrædelse efter sommerferien.
Endvidere søges der trænere/assistenttrænere/holdledere til opstart af pigehold for U5-U8 piger efter sommerferien.

Vi forventer at du:
- Er mødestabil
- Er engageret
- Har lyst til at lære og lære fra dig
- Har lyst til at være en del af et trænerteam

- Tøjpakke
- DBU-uddannelse
- Godtgørelse
- Faglig og personlig udvikling
Har du lyst til at vide mere om ovenstående trænerjobs, er du meget velkommen til at kontakte sportschef Søren Jakobsen på mobil 2080 2387 for en uforpligtende samtale.

Træner søges til U10 drenge
I MG & BK søger vi en træner, som har lyst og tid til at være en del af et spændende fodboldmiljø, hvor der er fokus på fællesskab og udvikling, både på spiller- og trænersiden.

Vi forventer at du:
• Deltager i 2 ugentlige træninger + kamp
• Deltager i sportslige udviklingsmøder/spillestilsmøder
• Kan samarbejde på tværs af årgange
• Er mødestabil
• Du har DBU C-licens eller vil gå i gang med den hurtigst muligt

Vi tilbyder:
• En årgang med god forældreopbakning
• Sparring på højt niveau
• DBU C-licens eller anden uddannelse
• Tøjpakke
• Godtgørelse efter aftale

Har du lyst til at udfordre og udvikle dig selv inden for fodbold og blive en del af en kommende licensklub, så kunne MG & BK være noget for dig.

Kontakt Talentchef Steffen Bendixen på steffen.middelfart@gmail.com eller tlf.: 2614 4707 for at høre nærmere.

Hjælpetrænere søges

Vi oplever en voldsom medlemsfremgang I MG & BK og dette betyder, vi har brug for yderligere trænerkompetencer.
Vi mangler pt. hjælpetrænere til følgende årgange:

U11 drenge
U12 drenge
U16 drenge

Vi forventer følgende:
- At du kan deltage i 2-3 ugentlige træninger samt kamp i weekenden. For U16 er det 1 træning om ugen.
- At du er meget udviklingsorienteret
- At du vil være med til at skabe fundamentet for morgendagens talenter
- At du kan favne alle og tilpasse kravene til den enkeltes niveau – både fagligt og pædagogisk.
Ovenstående er opgaver, hvor vi gerne vil optimere på trænerfronten. Så er der noget, du finder interessant, så tøv ikke med at kontakte os. Du er også velkommen til at kontakte os, for at høre nærmere eller få et uforpligtende møde.
Vi tilbyder:
- Et stærkt udviklingsmiljø, med sparring i dagligdagen
- DBU træner uddannelse
- Godtgørelse efter aftale
- Tøjpakke.

Med sportslig hilsen

Lars Lykke Sørensen, sportschef, 2333 2386

Steffen Bendixen, talentchef 2614 4707
Steffen.middelfart@gmail.com

Træner søges til hold B i MG & BK United

Hold B, der består af ca. 20 unge M/K'er i alderen 17-30 år, søger en frisk og inspirerende træner. Hold B træner en gang om ugen - lige nu onsdag kl. 19-20.30. Men er fleksibel, hvis en ny træner ønsker en anden dag.

Holdet består af både meget erfarne spillere og helt nye spillere. Nogle af holdets spillere deltager i Parasport Danmarks landsholdssamlinger. Hold B deltager i 4-5 stævner om året. Disse afholdes typisk en lørdag, så man er ikke afsted hver weekend.

Vi har fokus på Fair Play og et godt sammenhold - på og udenfor banen. Men når der spilles kamp, vil spillerne naturligvis helst vinde. Det skal du som træner hjælpe med ved en god tilrettelagt træning, der fortsat udvikler spillerne - individuelt og som et hold.

Vi glæder os til at få dig med på holdet.

Har du spørgsmål, så kontakt træner Pia Becker på mail: Pbecker@outlook.dk eller tlf. 2072 5640

Vi mangler hjælpetrænere til vores børne- og ungdomshold

Vi søger unge piger og drenge, som er interesseret i en uddannelse indenfor børnefodbold.
Er du interesseret, så kontakt Lars Lykke Sørensen på 2333 2386.

Vi er altid interesseret i at høre fra dig, hvis du gerne vil være træner i vores klub.