Ledige stillinger

I MG & BK har vi over de seneste år lagt mange kræfter i at øge kvaliteten af træningen i ungdomsafdelingen, og for at sikre denne udvikling ønsker vi flere hænder i den daglige træning.

Vi oplever på nuværende tidspunkt stor vækst i flere årgange, hvilket betyder, at behovet for yderligere trænere til at sikre, at kvaliteten stiger.

Vi har 1 stjerne i DBU’s ungdomslicenssystem og er pt. nr. 49 i Danmark målt på forskellige parametre indenfor talentudvikling. Bl.a. arbejder vi struktureret og målrettet ud fra årsplaner og udviklingsmål samt har hyppige trænermøder for at give så mange spillere som muligt gode betingelser for at dygtiggøre og udvikle sig.

Vi har flere udviklingstrænere, som ikke er tilknyttet et bestemt hold, ansat til at udvikle, støtte og sparre med de respektive trænere på både 1. og 2. hold. Ligeledes har vi flere individuelle kompetencetrænere tilknyttet.

Så uanset om du har høje trænerambitioner, elsker at lære fra dig eller “bare” vil bidrage til foreningslivet, så har vi helt sikkert noget for dig. På samme måde er det ikke afgørende, om du er ny eller erfaren i trænergerningen eller om du kan træner 1-2 eller 3 gange om ugen.

Så har du lyst til at blive en del af et fællesskab, hvor faglig sparring vægtes højt samtidig med, at vi tager os af den enkeltes udvikling, er MG & BK det rigtige sted for dig.

Arbejdsopgaver:
- I samarbejde med trænerteamet at varetage træning og kampe
- Mulighed for at deltage i trænermøder og spillestilsmøder

Vi forventer at du:
- Er mødestabil (Vi hører gerne fra dig uanset om du kan træne én, to eller tre gange ugentlig)
- Er engageret i unge mennesker og fodbold
- Har lyst til at lære samt at lære fra dig
- Har lyst til at være en del af et trænerteam

Vi tilbyder:
- Tøjpakke
- DBU-uddannelse
- Godtgørelse
- Faglig og personlig udvikling

Muligheder fra 1/1-2022

U10 drenge:
Vi ønsker at tilknytte yderligere en træner til teamet

U12 drenge:
En årgang med stor vækst, hvor vi har oplevet stor tilgang af spillere. Muligheder som assistenttræner eller som cheftræner for U12-2

U13 drenge:
Ligeledes en stor årgang med meget tilgang, hvor vi ønsker flere hænder. Enten som assistent eller cheftræner for U13-3

U15 drenge:
Vi søger en træner mere til U15-2 for at skabe større opmærksom på den enkelte spiller samt øge kvaliteten af træningen.

Målmandstræner - Ansvarlig for målmandsakademiet:
Vi søger en målmandstræner, som skal sætte struktur og udviklingsmål for målmandstræningen. Vi har allerede tilknyttet én målmandstræner, som man skal samarbejde med for at skabe de bedste betingelser for vore målmænd U11 - U17.
- 2x træning ugentlig + relevante kampe
- Varetage udviklingsmøder for målmænd
- Beskrive udviklingsmål for målmandstræningen U10 - U19
- DBU GK-1 uddannelse eller lyst til at tage den.

Afslutningstræner:
Vi søger en afslutningstræner til U13 - U17
- 1-2 x træning om ugen

Skillstrænere U10 - U12:
Vi søger flere trænere til vores Skills træning. Træningen foregår om fredagen, og er et tilbud til de spillere, som ønsker at dygtiggøre sig teknisk og taktisk.

Har du lyst til at se eller høre mere om MG & BK, er du velkommen til at kontakte Talentchef Steffen Bendixen.

Mail: steffen.middelfart@gmail.com

Vi er altid interesseret i at høre fra dig, hvis du gerne vil være træner i vores klub.