Hjælpetrænere søges
Vi oplever en voldsom medlemsfremgang I MG & BK og dette betyder, vi har brug for yderligere trænerkompetencer.
Vi mangler pt. hjælpetrænere til følgende årgange:

U11 drenge
U12 drenge
U16 drenge

Vi forventer følgende:
- At du kan deltage i 2-3 ugentlige træninger samt kamp i weekenden
- At du er meget udviklingsorienteret
- At du vil være med til at skabe fundamentet for morgendagens talenter
- At du kan favne alle og tilpasse kravene til den enkeltes niveau – både fagligt og pædagogisk.
Ovenstående er opgaver, hvor vi gerne vil optimere på trænerfronten. Så er der noget, du finder interessant, så tøv ikke med at kontakte os. Du er også velkommen til at kontakte os, for at høre nærmere eller få et uforpligtende møde.
Vi tilbyder:
- Et stærkt udviklingsmiljø, med sparring i dagligdagen
- DBU træner uddannelse
- Godtgørelse efter aftale
- Tøjpakke.

Med sportslig hilsen

Lars Lykke Sørensen, sportschef, 2333 2386

Steffen Bendixen, talentchef 2614 4707
Steffen.middelfart@gmail.com

Træner søges til hold B i MG & BK United

Hold B, der består af ca. 20 unge M/K'er i alderen 17-30 år, søger en frisk og inspirerende træner. Hold B træner en gang om ugen - lige nu onsdag kl. 19-20.30. Men er fleksibel, hvis en ny træner ønsker en anden dag.

Holdet består af både meget erfarne spillere og helt nye spillere. Nogle af holdets spillere deltager i Parasport Danmarks landsholdssamlinger. Hold B deltager i 4-5 stævner om året. Disse afholdes typisk en lørdag, så man er ikke afsted hver weekend.

Vi har fokus på Fair Play og et godt sammenhold - på og udenfor banen. Men når der spilles kamp, vil spillerne naturligvis helst vinde. Det skal du som træner hjælpe med ved en god tilrettelagt træning, der fortsat udvikler spillerne - individuelt og som et hold.

Vi glæder os til at få dig med på holdet.

Har du spørgsmål, så kontakt træner Pia Becker på mail: Pbecker@outlook.dk eller tlf. 2072 5640

Vi mangler hjælpetrænere til vores børne- og ungdomshold

Vi søger unge piger og drenge, som er interesseret i en uddannelse indenfor børnefodbold.
Er du interesseret, så kontakt Lars Lykke Sørensen på 2333 2386.

Vi er altid interesseret i at høre fra dig, hvis du gerne vil være træner i vores klub.