Er du U14 pigernes nye træner ?

30 engagerede pigespillere fordelt på to 11-mands hold, er hvad du kan glæde dig til.
Truppen har været sammen i flere år og har sammen med deres trænere skabt et fællesskab, hvor der er rart at være og hvor flere og flere pigespillere er kommet til.

Her er plads til alle og med vidt forskellige ambitioner.

Det ene hold skal i den kommende sæson prøve kræfter med de allerbedste pigespillere i landet, når den nye sæson byder på pigefodbold i Liga 1, mens det andet hold, som bliver din primære opgave, spiller i den fynske 11-mands række.

Vi glæder os til at høre fra dig, hvad enten du er helt grøn, eller har nogle års erfaring.

Som en del af aftalen kan vi tilbyde dig trænerkurser, såfremt det skulle have interesse.

Pigerne træner udendørs året rundt, så sæsonen er allerede i gang.

Vi håber at du kan begynde hurtigst muligt.

For yderligere information, er du velkommen til at kontakte vores koordinator Søren Jakobsen, 2080 2387 eller træner Lars Guld 2176 3867.

Vi mangler hjælpetrænere til vores børne- og ungdomshold

Vi søger unge piger og drenge, som er interesseret i en uddannelse indenfor børnefodbold.
Er du interesseret, så kontakt Lars Lykke Sørensen på 2333 2386.

Vi er altid interesseret i at høre fra dig, hvis du gerne vil være træner i vores klub.