Ledige stillinger

I MG & BK har vi over de seneste år lagt mange kræfter i at øge kvaliteten af træningen i ungdomsafdelingen, og for at sikre denne udvikling ønsker vi flere hænder i den daglige træning.

Vi oplever på nuværende tidspunkt stor vækst i flere årgange, hvilket betyder, at behovet for yderligere trænere til at sikre, at kvaliteten stiger.

Vi har 1 stjerne i DBU’s ungdomslicenssystem og er pt. nr. 49 i Danmark målt på forskellige parametre indenfor talentudvikling. Bl.a. arbejder vi struktureret og målrettet ud fra årsplaner og udviklingsmål samt har hyppige trænermøder for at give så mange spillere som muligt gode betingelser for at dygtiggøre og udvikle sig.

Vi har flere udviklingstrænere, som ikke er tilknyttet et bestemt hold, ansat til at udvikle, støtte og sparre med de respektive trænere på både 1. og 2. hold. Ligeledes har vi flere individuelle kompetencetrænere tilknyttet.

Så uanset om du har høje trænerambitioner, elsker at lære fra dig eller “bare” vil bidrage til foreningslivet, så har vi helt sikkert noget for dig. På samme måde er det ikke afgørende, om du er ny eller erfaren i trænergerningen eller om du kan træner 1-2 eller 3 gange om ugen.

Så har du lyst til at blive en del af et fællesskab, hvor faglig sparring vægtes højt samtidig med, at vi tager os af den enkeltes udvikling, er MG & BK det rigtige sted for dig.

Arbejdsopgaver:
- I samarbejde med trænerteamet at varetage træning og kampe
- Mulighed for at deltage i trænermøder og spillestilsmøder

Vi forventer at du:
- Er mødestabil (Vi hører gerne fra dig uanset om du kan træne én, to eller tre gange ugentlig)
- Er engageret i unge mennesker og fodbold
- Har lyst til at lære samt at lære fra dig
- Har lyst til at være en del af et trænerteam

Vi tilbyder:
- Tøjpakke
- DBU-uddannelse
- Godtgørelse
- Faglig og personlig udvikling

Vi er altid interesseret i at høre fra dig, hvis du gerne vil være træner i vores klub.
du er velkommen til at kontakte ungdomsformand Birgitte Wænnerstrøm, bw@mg-bk.dk eller 9386 2682