Menu

Nørhalne Cup 2018

14. maj 2018 kl. 09:16

Onsdag aften drog over 50 spillere og 6 trænere, holdlæge samt ”fys-team” fra U12 drenge og U13 piger afsted til det Nordjyske for at deltage i Nørhalne Cup. Vi skulle deltage med 4 hold i alt og allerede i bussen startede festen, med sang, musik og højt humør. Det kunne kun blive en god tur. 

U12 drenge spillede med et 11-mands hold i Elite turneringen og et hold i 8-mands rækken.

11-mands holdet gjorde rent bord de første to dage med 4 sejre. Finalen blev spillet lørdag mod HEI, som desværre viste sig lige et mål stærkere end Middelfart. 

8-mands holdet startede ikke helt lige så godt om torsdagen, men kom i den grad efter det og vandt de sidste 4 kampe med overbevisende 21-2 i målscore. 

U13 piger spillede ligeledes med et 11-mands hold og et 8-mands.

11-mands holdet gjorde drengenes kunststykke efter, 5 sejre og en uafgjort i puljen og et knebent finale-nederlag på 2-0 til FC Thy. 

8-mands holdet kom uheldigt fra start, men da de først kom i gang, så de sig heller ikke tilbage og sluttede stævnet af med 3 sejre og gruppe-finalen vundet efter straffesparks konkurrence. 

Summeret op: 26 kampe: 16 sejre, 2 uafgjort og 8 nederlag. Målscore 60-25. 

En meget flot indsats af alle spillerne. 

Turen blev krydret med en udflugt til Fårup Sommerland, en masse socialt samvær, en masse glade børn samt en tur i ambulance til skadestuen, vi fik skam det hele med. 

I bussen hjem blev der snakket på kryds og tværs imellem pigerne og drengene, tydeligt de også havde fundet hinanden på turen. 

Stor tak for lån af spillerne, tak for opbakningen i det Nordjyske til alle forældre, der havde taget turen. 

Med venlig hilsen

Trænerteamet

Luk