Menu

MG & BK United til landskamp og "træf" med Christian Eriksen

image
22. november 2018 kl. 12:24

Landsholds- og Tottenhamspiller, bysbarn og tidligere MG & BK spiller, Christian Eriksen havde sat sine meget gode venner fra MG & BK United stævne på Ceres Park i Aarhus, mandag den 19. november kl. 20.45. 

Her mødte det danske herrelandshold i fodbold Irland. Kampen endte uafgjort, men med mest spil og flest chancer til Danmark. 

På tribunen sad 30 spændte spillere og trænere fra de 3 hold i MG & BK United sammen med klubbens klubhusbestyrer Kim og heppede det bedste, de havde lært. Alle sad tæt og varmt klædt på – for det var en kold efterårsaften, men stemningen var god – også selv om Christian lod sig skifte ud i pausen til 2. halvleg – fordi han skulle være frisk til weekendens kamp for Tottenham. 

Efter endt kamp nåede vi aftenens højdepunkt for de fremmødte MG & BK United spillere. Her kiggede Christian op på tribunen, hvor der blev snakket fodbold, taget selfies og skrevet autografer. En fantastisk aften, stor tak til Christian. Og som en ekstra julegave havde Middelfart Sparekasse sørget for bustransport t/r Middelfart – Aarhus. Vi føler os i den grad forkælet!

Mange hilsner

Pia, træner i MG & BK United.

Luk