Menu

U15 pigerne vinder sølv i U15 Liga 3

image
26. juni 2023 kl. 10:06

Torsdag den 21. juni spillede U15 pigerne JM finale mod Mejrup GU på Give Stadion. Vejen til finalen var en flot 1. plads i puljen og en 1-0 sejr i semifinalen mod FC Aarhus Syd.

Give Stadion dannede nogle fantastiske rammer, som virkelig var en finale værdig – og rammer som spillerne normalvis ikke oplever. Flaget var hejst, musikken bragede udover stadion, grillen var tændt og stadionspeakeren fuldendte finale-oplevelsen. Til JM kampene er der påsat dommertrio, som også bidrog til ægte finale stemning.

Kampen blev en tæt og intens affære – og vi skulle så meget igennem før kampen fandt sin vinder. MG & BK var bagud 0-3 ved pausen, men leverede et super flot comeback. Vi havde indtil flere chancer for at udligne i de sidste minutter, men det helt store mirakel udeblev desværre. Mejrup GU vandt fortjent 3-2 – og det er ingen skam at tabe til et rigtig godt hold.

Hermed slutter sæsonen for U15 pigerne, som mønstrer 25 spillere. 11-mands holdet vandt puljen og fik sølvmedaljer i JM. 8-mands holdet gik ubesejret igennem den fynske række og sluttede på en fornem 2. plads.

Fællesskabet blomstrer på årgangen - og vi oplever en fantastisk glæde og sammenhold. Særligt turen til Nørhalne står som et meget stort højdepunkt i dén forbindelse.