Menu

MG & BK United fejrede 10 års jubilæum sammen med Christian Eriksen

07. juli 2017 kl. 11:08

Der var fodbold i verdensklasse, da landsholds- og Tottenhamspiller, Christian Eriksen kiggede forbi Cruyff banen, lørdag den 1. juli.

Christian var med til at fejre MG & BK Uniteds 10 års jubilæum, hvor hold fra Enghaven i Odense og det midtjyske FCM også var på banen – mens vejrguderne sørgede for solskin. 

Der var fokus på Fair Play og gode assist. Christian spillede alle kampe og på den måde oplevede samtlige deltagere at spille sammen med Danmarks bedste fodboldspiller. Som en af MG & BK Uniteds egne spillere, Mads, udtalte til TV 2 Sporten efter kampen: ”På en skala fra 1 til 10 – er det 10”. Kampen blev speaket professionelt af journalist Thomas Karstensen, der også delte flittigt ud af de mange præmier for gode assist. Dagen sluttede med medaljeoverrækkelse, hvor alle fik en 10 års jubilæumsmedalje af MG &B K, mens Christian forærede spillerne en lækker Nike trøje. Alle der var med, fik en minderig og oplevelsesrig dag!
Tak til jer, der bakkede op. Vi satser på, at vi nu har etableret en årlig tilbagevendende begivenhed for MG & BK United.

God sommer til alle

arrangør og træner for hold D, Pia Becker.

MG & BK United: er afdelingen, hvor unge med en fysisk eller psykisk funktionsnedsættelse kan være med. Vi har et A hold(træner tirsdag) og et D hold(træner onsdag kl. 17.00).

Cruyff banen: Cruyff Court Christian Eriksen var en gave til Christian Eriksen, som fulgte med, da han blev kåret som Årets Talent i den hollandske liga i 2011, hvor Christian spillede i Ajax.

Christian Eriksen gav banen videre til sin hjemby Middelfart og i 2012 blev den officielt indviet med Christian og spillere fra bl.a. MG & BK United.

Luk