Menu

Salone Flying Stars på besøg

image
14. september 2023 kl. 12:03

Man kan ikke forklare, hvad der er så særligt ved MG & BK. Det skal opleves.
I denne uge havde MG & BKs U19 derfor inviteret 3 gæster fra Sierra Leone med til træning for at vise dem det værdigrundlag, som gør vores klub helt speciel: mod, glæde, bæredygtighed, og kommunikation.
Vores 3 gæster spiller til dagligt for Salone Flying Stars (https://www.saloneflyingstars.com/) som er et fodboldhold bestående af spillere, der har mistet lemmer som følge af borgerkrigen i Sierra Leone. De er inviteret til Danmark af organisationen FANT (https://fant.dk/) der arbejder med at opbygge sportsforeninger i Afrika efter dansk forbillede; dels for at vise dem, hvordan vores foreningsstruktur fungerer, og dels for at fortælle alle os danskere om det store arbejde, der pågår i Afrika omkring at bruge sport til at danne fællesskaber.
På deres Danmarks turné har vores nye venner bl.a. været til Landskamp i Parken, besøgt OB og FC Nordsjælland samt trænet med Michael Essien. I kan følge med i deres tour ved at følge https://www.facebook.com/FANTforanewtomorrow eller @mandsholdet på de sociale medier.
Stort tak til Zeze Eric Bodjo og resten af U19 for at vise MG & BK frem fra vores bedste side!

Luk