Parasport

MG & BK United – fodbold for alle

Vi har i mere end 10 år tilbudt fodboldtræning for unge mennesker M/K’er i alderen 5 – 35 år, hvor et handicap ikke er nogen forhindring - tværtimod. Vi tager hensyn til hinanden og har fokus på både Fair Play og et godt socialt sammenhold – på og udenfor banen.

Nybegynderne, er holdet for de, der har lyst til at prøve fodboldspillet i gode, trygge rammer. Alderen er ikke vigtig her, det er legen og det sociale kammeratskab, der er i fokus. Somme tider træner holdet sammen med hold D. Nybegynderne trænes af Julie og Henrik, der også begge er spillere – på hold B.

Hold D, har spillere i alderen 12 – 30 år, nogen er let øvede, mens andre har spillet i flere år. Også her er der fokus på det gode spil, Fair Play og et godt socialt sammenhold. Holdet deltager i 4 turneringer om året samt et indendørsstævne i Odense.

Hold B består af unge mennesker i starten af 20’erne, hvoraf flere har spillet i mere end 10 år, og er både taktisk og teknisk dygtige. De træner tirsdag og torsdag kl. 18.00 – 19.30 og deltager typisk i stævner 6x om året(når der ikke er Corona). Derudover arrangeres der træningskampe. Det er Mikkel, der er træner med et stort fokus på både det gode fodboldspil samt det sociale, på og udenfor banen, således arrangeres der fælleshygge med bl.a. spisning og padeltennis.

Ambassadøren Christian
MG & BK United har en helt særlig ambassadør i landsholdsspilleren Christian Eriksen. Christian er selv tidligere spiller i MG & BK, ja det var her han begyndte fodboldkarrieren og det sker, at han kigger forbi, når han er i Danmark - og spiller fodbold sammen med os – ofte på den Cryuff bane, som han har givet til ALLE spillere i Middelfart.

Åbent Hus
2 gange om året arrangerer vi åbent Hus, hvor interesserede, mulige nye spillere kan komme og møde os og prøve det gode fodboldspil.

MG & BK United har hjemme på Færøvej 54, 5500 Middelfart. Vi mødes typisk ved klubhuset, hvor der er også er parkeringsplads, og går sammen til banerne, der ligger lige overfor klubhuset.

Kom og prøv: Du er altid velkommen til at komme et par gange og træne med gratis – så du kan se, om fodbold og MG & BK United er noget for dig😊

Kontaktinfo
Hvis du vil vide mere, så kontakt undertegnede, der er træner og holdleder i MG & BK United. Vi glæder os til at se dig :)
Mange hilsner