Menu

Parasport

MG & BK United – fodbold for alle.

Vi har som mange andre været ramt og lukket ned pga. Corona virus. Men nu er vi i gang.

Vi har i mere end 10 år tilbudt fodboldtræning for unge mennesker M/K’er i alderen 5 – 30 år, hvor et handicap ikke er nogen forhindring. Vi tager hensyn til hinanden og har fokus på både Fair Play og et godt socialt sammenhold – på og udenfor banen.

Hold B består typisk af unge mennesker i starten af 20’erne og har de spillet fodbold omkring 10 år og er både taktisk og teknisk dygtige. De træner onsdag kl. 19.00 – 20.30 på bane 12, der ligger overfor klubhuset på Færøvej. Vi søger en dygtig træner til dette hold. Du får tilbudt trænerkursus, ligesom der er assistenter, der gerne hjælper ved træning, såvel som ved de 4 årlige turneringer, som holdet deltager i via ParaSport Danamrk og to private fodboldturneringer.

Hold D, her er spillerne i alderen 12 – 27 år, nogen er nybegyndere, andre har spillet i flere år. Også her er der fokus på det gode spil, Fair Play og et godt socialt sammenhold. Holdet deltager i 4 turneringer om året samt et indendørsstævne i Odense.

Ambassadøren Christian

MG & BK United har en helt særlig ambassadør i landsholds- og Inter spilleren Christian Eriksen. Christian er selv tidligere spiller i MG & BK og det sker, at han kigger forbi, når han er i Danmark og spiller fodbold sammen med os – ofte på den Cryuff bane, som han har givet til alle spillere i Middelfart. Christian har også inviteret alle spillerne i MG & BK United til landskamp. Christian er vores rigtig gode ven!

NYT:

Hold for de yngste: fra 5 – 10 år. Som noget helt nyt starter vi et hold for de yngste spillere. Planen er, at holdet skal træne onsdag kl. 16.00 – 17.00. Vi forventer at starte dette hold op efter sommerferien – hold øje med denne side eller kontakt os for yderligere oplysninger. Vi har både træner og assistenttræner til dette hold og prøvetræning er gratis.

Sports-sommerlejr

Der arbejdes lige nu på at arrangere en lille sports-sommer-camp for MG & BK United her i Middelfart. Når programmet er klart, vil det blive informeret ud på denne side, Facebook og andre medier.

 

Kontaktinfo

Hvis du vil vide mere, så kontakt nedenstående, der er træner og arrangør. Vi glæder os til at se dig :)

Mange hilsner

Pia Becker

mail: pbecker@outlook.dk