Menu

Fredagstræning SKILLS

SKILLS træning drenge U09 – U13

I forår- og sommersæsonen 2020 tilbyder MG & BK SKILLS-træning fredage mellem 15.30 og 17.00 for drengeårgangene U9 til U13 på kunstgræsbanen.
Træningen har primært fokus på at forbedre spillernes teknik, og er således et supplement til den normale træning. Den tekniske træning vil fokusere på færdigheder som boldkontrol, driblinger, førstegangsberøringer, afleveringer, finter og skud - selvfølgelig med begge ben. Derudover vil der også være fokus på spil på mindre baner, herunder 1 mod 1, 2 mod 2 osv.
Træningen vil være opdelt således, at der er udfordrende øvelser og træning til alle årgange. Der er ingen krav til spillernes niveau, men vi forventer, at alle spillerne er koncentrerede og parate til at lære noget. Desuden forventer vi, at de tilmeldte spillere kommer hver gang til træning. Tilmeldingen gælder således fra første træning den 7. februar 2020 og frem til sommerferien.
Træningen vil ikke foregå i drengenes ferie (f. eks. uge 7 i vinterferien). Der skal meldes afbud i så god tid som muligt, hvis spilleren ikke kan komme.

Vi er meget glade for at kunne præsentere dette tiltag, som giver alle drengespillere U9 – U13 mulighed for at videreudvikle deres færdigheder. Vi håber, at en masse drenge vil benytte sig af muligheden for en ekstra ugentlig træning med fokus på teknik.
Tilmelding til SKILLS-træningen foregår ved at skrive en mail til keldbennetsen@hotmail.com med følgende oplysninger:
Navn:
Hold (hvor drengen normalt spiller):
Mailadresse:
Mobilnummer:
Navn på forælder:
Tilmeldingen skal ske senest den 31. januar 2020 og er gældende, når en bekræftelse er modtaget fra Keld Bennetsen.
Med Venlig Hilsen
Talentchef Steffen Bendixen steffen.middelfart@gmail.com 26 14 47 07
og Skills-teamet