Menu

U9 piger har fået ekstra kræfter i trænerstaben

image
19. marts 2021 kl. 10:47

Vi er så heldige at Tino Smed har takket ja til opgaven som træner for vores U9 piger sammen med Monica og Karen. Der har været og er forsat store interesse for holdet, som er vokset fra 9 spillere til pt. 17.

Tino er 28 år og født i Slagelse. Han har tidligere boet 5 år i Odense og senest i Valby, inden han flyttede til Middelfart i november sidste år. Han er uddannet maler og arbejder til daglig i et firma, som han har sammen med min far.
Han har været fodboldtræner siden sommeren 2011 og har trænet både bredde- og elitehold.
Det er blevet til 8,5 års erfaring på pigesiden hvor han har trænet alle årgange fra U12 piger til og med kvindesenior, ligesom han også har erfaring fra DBU’s Fodboldskole som både træner og skoleleder, samt OB’s fodboldskole og Goalkeeper Academy’s målmandscamp.
Tidligere har han også være omkring B73 Slagelse, OB, Nyborg G&IF, Ringsted Pigefodbold, Fremad Valby og FA2000. Det er en veluddannet træner, vi har fået os, da han har været igennem DBU’s træneruddannelse B1, B2 og M1.
Gi´ lige Tino et kæmpe like for at påtage sig opgaven til at vi i MG & BK får Vestfyns bedste pigehold i deres årgang.
Velkommen til Tino!

Er du pige i årgang 2012 og har lyst til at prøve at spille fodbold, er du velkommen til at kigge ned tirsdage og torsdage kl. 16.45-18.00.
Kontakt gerne holdleder for mere info.

Du kan se kontaktinfo her