Menu

U18 piger vinder Limone Cup i Italien

18. oktober 2019 kl. 12:04

MG & BK’s ældste ungdomspiger var i efterårsferien på en herlig tur til Limone Cup ved Gardasøen i Italien. Holdet har fået en del nye spillere i sommer, så turen var med til at ryste pigerne sammen. Sportsligt var turen også en succes, da pigerne vandt stævnet i deres årgang.
- Pigerne var helt vildt fokuserede fra kampstart og lukkede alle kampene i første halvleg. Modstanderne fik kun mål på et par uheldige tilfældigheder, siger cheftræner Brian Bertelsen.
I den første kamp mod danske Gødvad førte Middelfart 8-0 allerede efter 1. halvlegs 25 minutter. Og selv om trænerne aftalte, at modstanderen satte to ekstra spillere ind, og Middelfart skiftede en hel del, så endte kampen 10-0.
I anden kamp sejrede Middelfart 4-1 over Frederikssunds Forende Boldklubber. Og så skulle pigerne spille mod det italienske hold Fortitudo Mozzecane. Den kamp endte også 4-1.
Dermed skulle pigerne igen møde italienerne i finalen. Middelfart kom hurtigt på 1-0, og selv om italienerne pressede godt, så afgjorde Middelfart reelt kampen med tre hurtige mål på fire minutter lige før halvlegen. Slutresultatet blev 6-0.
I finalen scorede hele fem forskellige Middelfart-spillere, hvilket også gør, at det er svært at dæmme op for pigernes angreb.
Ud over den store pokal for stævnesejren, fik Michala Reerslev og italienernes målmand fighterpokaler for deres indsats i finalen.
- Vi har haft en fantastisk tur hele ugen. Pigerne er enormt søde og rare ved hinanden. Det lægger vi også vægt på. Selv buschaufføren bemærkede, at pigerne har et rigtig godt sammenhold, siger cheftræner Brian Bertelsen.