Menu

U16-piger i JM/FM-finale efter vanvittig kamp

24. juni 2019 kl. 09:38

Middelfarts fodboldpiger har efter en nervepirrende kamp kvalificeret sig til finalen om det jysk-fynske mesterskab i U16-rækken for Liga 2 hold. Semifinalen mod de stærke pigeklubber Romalt/Vorup fra Randers endte i weekenden 9-8 til Middelfart efter forlænget spilletid og straffespark. Resultatet blev 1-1 i den ordinære kamp, og det var stadig stillingen efter 2x10 minutters forlænget spilletid. Efter fem straffespark til hvert hold var den samlede stilling 5-5. Først efter 10 straffespark til hvert hold blev kampen afgjort til Middefarts fordel. 

Finalen spilles - hvis det lykkes Middelfart at stille hold - allerede tirsdag aften i Herning mod Morsø Pigerne, som er et samarbejde mellem fire klubber. De slog Fortuna Hjørring med 4-3 i den anden semifinale. Middelfart har i mere end en måned forsøgt at få flyttet finale-datoen, fordi flere af pigerne skal til translokation i 9.-klasse. Men det har modstanderne og DBU afvist. 

Sejren blev fejret med guldhår og glimmer, da pigerne vandt deres jysk-fynske DBU-række - og kvalificerede sig til kvartfinalen om det jysk-fynske mesterskab. I kvartfinalen vandt Middelfart med 2-1 over Sønderborg Fremad.

Luk