Menu

U16 piger 8-mands vinder suverænt deres række

29. oktober 2018 kl. 12:15

Pigerne fra årgang 2003-2004 vandt i weekenden deres 8-mands række i DBU-turneringen, allerede før sidste kamp er spillet.

Efter en 1. halvleg på det jævne mod Søhus Stige, fandt pigerne det flotte spil frem i 2. halvleg og vandt kampen med 1-0. Det var absolut fortjent, da modstanderne ikke havde en eneste farlig chance, mens Middelfart måtte se en række gode forsøg reddet på stregen, før det til sidst lykkedes at få bolden i mål.

Sejren bragte Middelfart 5 point foran de to nærmeste konkurrenter. Pigerne kan udbygge forspringet til 8 point med en sejr i sidste kamp på onsdag mod SFF.

11-mands holdet, som også har spillere fra samarbejdsklubben Taulov-Skærbæk, blev 2'er i den jysk-fynske Liga 2, efter nogle flotte kampe. Men pigerne tabte "finalen" med 2-1 til Sønderborg, som dermed vandt rækken med et enkelt point.