Seje trænere søges til MG & BK United

06. august 2021 kl. 10:37

Er du, evt. sammen med en veninde/makker, frisk på at træne et godt sammenspillet hold, der løbende har tilgang af nye spillere i alderen 18-28 år?
Holdet træner én gang om ugen, pt. onsdag kl. 18.00 – 19.30, men træningstidspunktet kan aftales med dig/jer. Vi spiller jævnligt træningskamp med andre af klubbens hold, især klubbens dygtige pigehold.
Holdet deltager i Parasports turnering ca. 3-4 gange om året. Flere af MG & BK Uniteds spillere er på ParaSports landshold.
Vi går op i fodbold, men arrangerer også tit sociale arrangementer, hvor vi mødes til padel tennis, tager til landskamp, ser fodbold på storskærm og hygge med pizza.
MG & BK United har en helt særlig ambassadør i fodboldspilleren Christian Eriksen, der selv begyndte sin fodboldkarriere i MG & BK. Når det er muligt, kigger han forbi og spiller sammen med alle spillerne i MG & BK United.
Hvis du vil vide mere om os, så kig ind på MG & BKs hjemmeside http://www.mg-bk.dk/hold/parasport/ eller skriv/ring til holdleder og træner, Pia Becker: pbecker@outlook.dk – tlf. 20 72 56 40.
MG & BK United har i dag tre hold, alle mix hold. U 10, hold D, fortrinsvis spillere i alderen 15 – 25 (her søger vi også en ass. træner, da den ene træner har brækket benet) og hold B, som vi søger træner/træner-par til.