Menu

Opgradering af målmands setup med M+ Træner

17. oktober 2019 kl. 11:33

I bestræbelserne på at opnå DBU ungdomslicens, har MG & BK valgt at ansætte Tino Mogensen som M+ Træner.

Tino er, udover DBU M2 træner, også uddannet pædagog, har læst sprog og økonomi på Syddansk Universitet og ved at færdiggøre en MProf/MPhil praksisforskeruddannelse inden for Social Innovation fra Middlesex University. Han har desuden erfaring fra 13 år som elitehåndboldspiller, i bl.a. Tyskland. Han har også en A-licens i håndbold, har været talenttræner i håndboldforbundet og ansat som instruktør på håndboldtræner uddannelsen.

Tino får ansvaret for at definere klubbens målmandsstrategi på talentholdene samt at forestå træningen af målmændene i årgangene U13-19 i samarbejde med de nuværende målmandstrænere.

”Jeg ser frem til udfordringen og glæder mig til sammen med de andre målmandstrænere, at kæmpe for den specialiseret træning som alle fodboldmålmænd har brug for. Målmandspositionen er en af de vigtigste positioner på banen, som på ingen måde kan negligeres. Målmændene har en stor kommunikationsopgave i forsvaret, en stor opgave i at hjælpe med at holde sammen på forsvaret, være igangsætter af angreb, spilfordeler og ikke mindst, som vi så i landskampen mod Schweiz, kan målmanden afgøre kampe med sine redninger. Måske den vigtigste spiller på banen”. 

Udover Tino, har MG & BK allerede Anders Nielsen og Asger Kristensen tilknyttet. Anders Nielsen er i øvrigt tilmeldt DBU M1 kursus, og med Tinos ansættelse frigøres der resurser til de øvrige målmænd i klubben.

Jeg er stolt over, at vi på kort tid, har fået etableret et så spændende setup for vores målmænd. Tinos ansættelse er en styrkelse af et i forvejen godt målmandsmiljø, og jeg er sikker på, at vi på sigt kan udvikle rigtig spændende målmandstalenter udtaler Talentchef, Steffen Bendixen. 

Vi håber alle trænere, spillere, forældre og ledere vil tage godt imod Tino, så han får det bedst mulige afsæt i klubben.

Luk