MG & BK vandt pokaler ved Rødekro Cup 2021

13. september 2021 kl. 09:23

Mere end 1100 spillere i alderen 5 til 12 år var lørdag den 11/9 samlet til ETU Forsikring Rødekro Cup, som har ry for at være et af de bedst organiserede børnestævner i Jylland. Heriblandt en frisk forsamling piger og drenge fra MG & BK, der var taget til Sønderjylland for at spille med om metallet for alvor. U10 Piger stillede med to hold, U10 Drenge og U12 Piger med hvert et hold.

U10 Piger, hold 1 og hold 2:
16 piger og to trænere fra U10 Piger deltog ved stævnet i Rødekro med to 5-mandshold.
MG & BK1 kom godt fra start med to komfortable sejre i de første kampe, men røg derefter desværre i tredje kamp ind i et nederlag, der gjorde lidt ondt, hvor de mødte stærk modstand af den senere pulje 2’er. Det prægede de næste par kampe, hvor luften gik lidt af ballonen, og hvor det derfor blev til nederlag. Alle kæmpede dog bravt, og især i de første kampe blev der spillet flot fodbold.
MG & BK2 var mildest talt gennem hele følelsesregistret ved et stævne, der vil blive husket længe. Efter et par kampe stod det hurtigt klart, at det nok blev VB og MG & BK2, der skulle dyste om adgangen til finalekampene. Og ikke overraskende var stillingen efter puljespillet da også ganske lige: 4 flotte sejre til hver, en 0-0’er indbyrdes og samme målscore på fantastiske 18-0 til begge mandskaber. Vildt! Efter lidt granskning af stævnereglementet, kunne vi sammen med stævneledelsen konstatere, at der skulle en straffespark konkurrence til, før det kunne afgøres, hvem der skulle videre til finalespillet. Her blev vores målmand den helt store helt med tre redninger ud af tre mulige og ved selv at score det afgørende- og eneste mål i straffesparkskonkurrencen. Videre til de to afgørende finalekampe på bekostning af Vejle. Tre puljeettere havde blandt de 18 hold i rækken kvalificeret sig til finalespillet, og de skulle nu kæmpe indbyrdes. Første kamp for Middelfart endte 1-1, og da anden kamp i finalespillet endte 0-0 mellem vore modstandere, ville en sejr i sidste kamp sende pokalen til bæltbyen. Så mens regnen silede ned, og tusmørket så småt sneg sig ind på Rødekro, blev der på Bane 18 udkæmpet en episk, fysisk og meget intens finale. Foran 1-0, hurtig udligning til 1-1, nede 1-2, tilbage på 2-2 og i de døende minutter kom sejren på 3-2 så i hus. De to sidste mål scoret på forrygende frisparkskombinationer, som ville have gjort Kasper Hjulmand misundelig. U10 Piger, MG&BK2 kunne dermed ganske fortjent lade sig hylde som ubesejrede vindere af stævnet efter hele 7 kampe og en straffespark konkurrence.

U10 Drenge:
En flot turnering i Rødekro sluttede med en lige så flot 2. plads i A-rækken til U10-drengene.
Skuffelsen over at tabe finalen lyste ud af de 8 drenge, da slutfløjtet lød og de havde tabt til Dalby.
Forinden var dog spillet 5 indledende kampe, hvor drengene vandt 4 af kampene og holdt målet rent. Først i sidste indledende kamp, blev der scoret mod Middelfart, som tabte kampen.
Men drengene kæmpede flot gennem hele dagen og spillede fin fodbold. Den våde bane og regn gjorde forholdene sværere, og det viste sig også i spillet.
Men alt i alt en meget godkendt dag af en flok godt kæmpende drenge.

U12 Piger:
10 super seje U12 piger vandt 5 ud af 6 kampe til ETU Rødekro Cup, hvor de kun tabte til Dalum i finaleslutspillet og dermed endte på en meget flot andenplads 😃🙌🏆🥈
Pigerne havde en samlet målscore på 14-4 😃💪