Kom til åbent hus i MG & BK United

11. september 2020 kl. 11:00

Fredag den 18. september kl. 16.00 – 18.00
MG & BK United tilbyder fodbold og socialt samvær for børn og unge, der af den ene eller anden årsag - evt. en fysisk eller psykisk funktionsnedsættelse - søger en klub, der tager hensyn. Vi har pt. 3 hold med i alt ca. 45 spillere og 3 trænere (vi søger en træner til hold B):
• Et børnehold for børn i alderen 5-10 år samt unge spillere, der aldrig tidligere har spillet fodbold
• Hold D, der består af både nye og erfarne spillere i alderen 15-28 år
• Hold B: Ungdomsholdet med mange erfarne og dygtige spillere i alderen 16-26 år.
Vi har fortrinsvis spillere fra Middelfart - men også deltagere fra Assens og Fredericia.
ÅBENT HUS PROGRAMMET:
Med ’Åbent Hus’ arrangementet vil vi gerne invitere alle interesserede ’ud på banen’ for at hilse på os – spillere og trænere. De der har lyst, kan prøve fodboldspillet. Kom omklædt, hvis du vil spille lidt fodbold.
Af hensyn til de anbefalede Corona retningslinjer har vi delt ’Åbent hus’ programmet op i to:
kl. 16-17: kan du møde spillere og trænere for børneholdet og hold D. Inden vi slutter, byder klubben på en sodavand til alle børn og unge.
kl. 17-18: kom og mød hold B på og udenfor banen. Kl. 17.45 bydes alle på en sodavand og en snak.
GOAL STATION
I anledningen af ’Åbent Hus’ arrangementet, får MG & BK United stillet en Goal Station op. Her kan man som spiller/besøgende øve eller teste egne tekniske færdigheder. Hold B, der er medarrangør af Åbent Hus dagen, sørger for - sammen med en træner, at interesserede (dagens målgruppe) på skift får mulighed for at prøve den sjove og udfordrende bane.
NYE BOLDE - FRA 'AMBASSADØREN'
MG & BK United er så heldige at have en rigtig god ven og ambassadør i landsholdsspiller Christian Eriksen, der begyndte egen fodboldkarriere i MG & BK. Han har netop doneret nogle nye fodbolde til vores hold - vi satser på, at de skal testes den 18. september - sammen med dig.
CORONA RETNINGSLINJER
Vi skal fortsat følge de retningslinjer, der er udsendt af Sundhedsmyndighederne - med hensyn til Corona virus. Det betyder, at alle, der møder frem, er raske! Arrangørerne stiller sprit til rådighed og beder alle pårørende og tilskuere holde 1 meters afstand til hinanden. Besøgende må gerne have mundbind på. Dagens øvelser vil være tilrettelagt således, at der er pæn afstand mellem spillerne.
OBS: HOLD B SØGER NY TRÆNER.
Har du tid og lyst til at træne 20 unge, friske og dygtige spillere, så hører vi meget gerne fra dig. Hold B træner pt. en gang om ugen og deltager i 3-4 stævner om året. Du tilbydes trænerkursus og et hyggeligt samvær med både spillere og trænere i MG & BK United. Er du interesseret, så kontakt Pia Becker (træner og holdleder): pbecker@outlook.dk
GRATIS PRØVETRÆNING
kan du ikke deltage den 18. september, er du velkommen til at komme og træne med et par gange for at se, om fodbold er noget for dig.
Børneholdet træner onsdag kl. 16.00 - 17.00 - vi mødes kl. 15.50 foran klubhuset.
Hold D: træner onsdag kl. 16.00 - 17.00 - og mødes også foran klubhuset kl. 15.50
Hold B: træner onsdag kl. 19.00 - 20.00 - og mødes foran klubhuset kl. 18.50.
Adresse: MG & BK, Færøvej 54 i Middelfart. For yderligere oplysninger kontakt Pia/træner (pbecker@outlook.dk).
Åbent Hus arrangementet holdes også på ovenstående adresse.
Vel mødt😊