Menu

Julen varer lige til påske – også i fodbold

08. marts 2019 kl. 09:21

Inge Lise, en venlig kunderådgiver hos Nordfyns Bank ringede en dag i februar og sagde, at de havde indsamlet 2.000 kr. ved et julemarked i december på gågaden i Middelfart. Penge, de gerne ville donere til MG & BK United.

To friske spillere, Mikkel og Christoffer, fra MG & BK United modtog en stor check på beløbet i slutningen af februar – og de blev hurtigt omsat. For MG & BK United havde fået en henvendelse fra en nystartet klub i Haderslev, der gerne ville mødes med os, så de kunne finde ud af, hvilket niveau deres spillere var på.

Derfor blev MG & BK Uniteds afslutning på indendørssæsonen en fest - med deltagelse af to hold fra Haderslev, et enkelt fra Seest i Kolding samt 3 hold fra MG & BK United.

Helt i Christian Eriksens ånd (ham fra Tottenham og Landsholdet:)) var der fokus på Fair Play og den gode assist’. Og ingen gik kold, for Christian havde sendt et større udvalg af hans egne energidrikke ’STATE’ frem til de fightende spillere. Pengene fra Nordfyns Bank gik til en Burger King Menu - lige i spillernes smag. I pauserne var der sunde ’indslag’ med frugt og økologisk kiks.

MG & BK United takker sponsorerne, dommeren og de mange, der kiggede forbi ved stævnet. Vi elsker fans:)
Nu skiftes indendørs sko ud med fodboldstøvler. Vi ses på græs…………….

Med venlig hilsen Pia, træner for hold D i MG & BK United

Luk