Menu

Fynske mestre i futsal

image
23. januar 2023 kl. 09:35

Fodboldpigerne fra MG & BK’s seniorhold vandt søndag DBU’s fynsmesterskab i futsal, som er indendørs fodbold uden bander. Pigerne sejrede i samtlige kampe i turneringen og sluttede med en målscore på 20-2.
I den sidste kamp mod Oure Fodbold Akademi scorede Middelfart allerede efter 30 sekunder. Derefter var bolden langt det meste af tiden på Middelfart-fødder og på Oure banehalvdel. Efter 3-0 ved halvleg sluttede kampen 7-1. Og så overrakte en repræsentant fra DBU både pokal, medaljer og t-shirts til fynsmestrene.
Middelfart går nu videre til det jysk-fynske kvalifikationsstævne om at komme til danske mesterskaber. Middelfart-pigerne vandt i 2022 det jysk-fynske stævne i deres første år som seniorer, hvorefter de blev nummer fire ved danske mesterskaber.
Pigerne har tidligere vundet fynsmesterskabet i futsal fem gange i ungdomsrækkerne, og de har DM-sølv som bedste resultat.
Spillere og trænere vil gerne takke for den flotte opbakning fra sponsorerne Harders Solfilm, Middelfart Sparekasse, Snoghøj Murerforretning og Volkswagen Fredericia.