Fredagshygge med fodtennis og andre spil

08. april 2021 kl. 10:54

Vi afprøver et koncept, hvor vi på kunstbane 3 tilbyder fredags fodboldhygge for alle U10 – U15 piger og drenge spillere, som bare vil hænge ud med venner på banen. Her kan spilles fodtennis, overlægger, kongespil med fodbold og andre fodboldrelaterede lege.
Man skal møde op fra 15 – 16:30, hver anden fredag, med opstart 9/4 og herefter 23/4, 7/5, 21/5, 4/6, 18/6.
Du er også velkommen selv om du ikke spiller i MG & BK.
Vi overholder naturligvis forsamlingsforbuddet på 50 personer.

Grundet Covid19 er der tilmelding til fredagshygge.
Vi har derfor brug for, at trænerne torsdag melder tilbage, hvem der deltage fra deres årgange. Vi skal bruge årgang, navn og telefonnummer på alle deltagere, således de kan blive kontaktet ved smitte. Hvis du ikke er medlem af klubben, er du også velkommen. Du skal blot sende en SMS om torsdagen med tilmelding og navn til Lars Lykke, mobil 23332386.

MG & BK U9 – 12 spillere, som deltager i Skills er velkomne til at være med i fodbold hygge fra 15-15:45, inden de går til Skills. Det er bare vigtigt at disse spillere deltager i Skills, såfremt de er meldt til !
Skills er kun for MG & BK spillere, som ønsker at dygtiggøre sig på tekniske færdigheder.