Bliv børne- og breddechef i MG & BK

06. september 2021 kl. 10:24

Vi ønsker i MG & BK at styrke vores sportslige ledelse med en person, hvor hjertet banker for foreningslivet og vores spillere. MG & BK er i en rivende udvikling både i forhold til stigende medlemstal og træningsmuligheder såsom Skills, hyggebold, og samarbejdet med OB. Du vil opleve en klub, som har et stærk setup af trænerne og en organisation, hvor der er mange muligheder for at skabe nye tiltag og udvikling.
Opgaverne er placeret i vores drengeafdeling, hvor du sammen med Nico, Emil, Anne Christine og Steffen vil være med til at understøtte det gode fundament, som allerede er skabt.
Primære opgaver:
- Rekruttering af trænere i samarbejde med Talentchef Steffen Bendixen
- Koordinering med den Sportslige ledelse for at skabe sammenhæng på tværs af     årgangene
- Kontakt til forældrene
- Sparring med trænerne særligt fra U5-U9
- Være med til at skabe et godt trænemiljø
Vi forventer at du:
- Brænder for foreningslivet
- Har C licens eller lyst til at tage det
- Har erfaring fra foreningslivet, som træner eller spiller
- Gode kommunikationsevner
Vi tilbyder:
- Tøjpakke
- DBU-uddannelse
- Godtgørelse
- Faglig og personlig udvikling

Vi håber, at den rette person kan træde til meget hurtigt og tøv derfor ikke med at sende et par ord om dig til selv til bw@mg-bk.dk, så kontakter vi dig til en lille snak.
Hvis du har spørgsmål eller lignende, er du meget velkommen til at kontakte Ungdomsformand Birgitte Wænnerstrøm på tlf. 61964016 eller på mail: bw@mg-bk.dk . Talentchef Steffen Bendixen på tlf. 26144707 eller på mail: steffen.middelfart@gmail.com.