Marsvineungerne - årgang 20/19/18

Marsvineungerne er MG & BK’s introtilbud til de 1-3 årige piger og drenge.
Træningen er bygget op med fokus på grundlæggende motorik og koordination gennem lege med bold, så de små gradvis vil blive så gode venner med fodbolden, at de er klar til at indgå i mere traditionel fodboldtræning på hold fra og med U5.
Træningen er organiseret således at forældrene er en aktiv del af træningen, så man er sammen med sit barn på banen, og er med til at skabe den gode oplevelse med fodbolden for barnet.

Træningstider for udendørssæsonen 2021:
Træning hver søndag kl. 09:30-10:15 på podebanerne (ved siden af klubhuset på Færøvej)

Følg løbende med på vores facebook side: https://www.facebook.com/groups/617513435794579

Vi glæder os til at se en masse glade børn på banerne 😊

Alle klubbens børnehold er drevet af frivillige forældretrænere og holdledere, som gennem løbende uddannelse og sparring med den sportslige ledelse for MG & BK`s Børne- og breddefodbold sikrer, at der trænes efter aldersrelaterede træningsprogrammer og i børnehøjde. Så alt er drevet ud fra ”vi løfter i flok”