Menu

træn e-sport i MG & BK

- Så det er nu, du skal møde op og tilmelde dig, så du kan komme med på holdet i efteråret.
August og Marius står klar til at modtaget spillerne og træne dem i spillet fra onsdag den 23. august kl. 17.00.
Efter de først par træningsaftener, vil spillerne blive delt op på to hold af 1,5 times varighed hver onsdag.
Efter at holdene er dannet, er det ikke længere muligt at møde op, hvis man ikke er tilmeldt.

e-sport vinder frem alle steder og vil blive et godt og nyt supplement til fodbold aktiviteterne i klubben, det vil nu bare blive fodbold spillet på konsoller.  Det har længe været et ønske i MG & BK at starte e-sport op, og lejligheden byder sig nu hvor Marius Omdal og August Holmen stiller op som trænere.
Marius og August er barndomskammerater og har kendt hinanden siden 3-4 års alderen. De har spillet FIFA i rigtigt mange år, befinder sig begge omkring top 25 på den danske FIFA rangliste, og de vandt i 2016 Elgiganten Cup i Sørby for 2vs2, det var den første turnering, de deltog i.
Marius på snart 18 og August på snart 19 læser begge på hhv. HHX i Fredericia og Middelfart Gymnasium, og det hele skal passes ind i det daglige med skole, lektier og job, men der bliver en ugentlig træningsdag hver onsdag, hvor der kører 2 hold lige efter hinanden for 2 forskellige årgange henholdsvis kl. 17.00 - 18.30 og 19.00 - 20.30. Derudover vil der være adhoc træning og turneringer i weekenderne.
Rent praktisk bliver der indrettet nogle gode spillepladser i MG & BK’s junior lokale, hvor både teknik og andre forhold til blive rigtig gode, så træningsfaciliteterne vil følge samme høje standard som ude på banerne.

Der vil blive lagt vægt på det sociale samt det tekniske omkring FIFA. Det skal være et rart og sjovt sted at komme, drevet af unge mennesker, samtidig skal alle blive bedre og lære nye ting. Målet er at lave indbyrdes turneringer, men også større turneringer med pengepræmier og deltagere fra hele Danmark, og ofte kommer der også spillere fra Sverige til disse turneringer.

Mange unge sidder og bruger mange timer derhjemme på at spille, nu er chancen for at komme ud og møde andre med samme interesser, få ansigter på – blive trænet og blive bedre. De nye venner, man får, kan man også spille med online uden for træningstiderne, og på den måde træne videre hjemme, og målet er også, at man kommer til at spille med nogle, der er lidt bedre end en selv, og på den måde blive udfordret, kombineret med at man får træning og feedback på sit spil.

”Enten vinder man, eller også lærer man”
- Det vil blive et motto under MG & BK FIFA e-sport.