Breddekoordinator søges

MG & BK er en klub med plads til elite og bredde, og vi ønsker derfor at opprioritere fokus på bredden.
Klubben har pige- og drengehold fra U5 - og op til senior  Det er vigtigt for MG & BK, at bredde og elite kan gå hånd i hånd og at vi er ÉN klub.

Vi anser alt børnefodbold fra U5 – U10 som breddefodbold, men fra U11 – U19, har vi besluttet at styrke setuppet på både elite og bredde.

Vi søger derfor en Breddekoordinator, som skal varetage følgende opgaver:

Udvikle og implementere visionen for bredden i U11 – U19 i samarbejde med bestyrelsen og trænerne

Koordinere arrangementer i klubben

Koordinere på tværs af holdene i forhold til informationer fra bestyrelsen og klubben generelt

Trænerrekruttering i samarbejde med sportschef

Hvis du kunne se dig selv i koordinatorrollen så skriv eller ring senest den 31. juli til:

Ungdomsformand Per Løvstad på pl@mg-bk.dk tlf. 4079 2418

eller bestyrelsesmedlem Birgitte Wænnerstrøm på bw@mg-bk.dk tlf. 6196 4016.

Er du U15 pigernes nye træner ?

30 engagerede pigespillere fordelt på to 11-mands hold, er hvad du kan glæde dig til.
Truppen har været sammen i flere år og har sammen med deres trænere skabt et fællesskab, hvor der er rart at være og hvor flere og flere pigespillere er kommet til.

Her er plads til alle og med vidt forskellige ambitioner.

I efteråret spiller pigerne U15 piger Liga 2 og Liga 3 - Jyske rækker.

Vi glæder os til at høre fra dig, hvad enten du er helt grøn, eller har nogle års erfaring.

Som en del af aftalen kan vi tilbyde dig trænerkurser, såfremt det skulle have interesse.

Pigerne træner udendørs året rundt, så sæsonen er allerede i gang.

Vi håber at du kan begynde hurtigst muligt.

For yderligere information, er du velkommen til at kontakte vores koordinator Søren Jakobsen, 2080 2387 eller træner Lars Guld 2176 3867.

Vi mangler hjælpetrænere til vores børne- og ungdomshold

Vi søger unge piger og drenge, som er interesseret i en uddannelse indenfor børnefodbold.
Er du interesseret, så kontakt Lars Lykke Sørensen på 2333 2386.

Vi er altid interesseret i at høre fra dig, hvis du gerne vil være træner i vores klub.